Λασίθι: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω κεραυνών

Δύσκολη νύχτα για το Οροπέδιο Λασιθίου. Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω κεραυνών που πέφτουν ασταμάτητα. Συνεργείο της ΔΕΔΥΕ βρίσκεται στο Τζερμιάδο όπου παρεμβαίνει άμεσα.

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε διακοπή σε όλο το δήμο ωστόσο αντιμετωπίστηκε άμεσα με επανασύνδεση στο δίκτυο του Ηρακλείου.

Στο Οροπέδιο χιονίζει αυτή την ώρα ενώ επικρατούν ισχυροί βόρειοι άνεμοι. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά όλα το οδικά δίκτυα προς το Λασίθι αλλά και μέσα στο δήμο με το χιόνι να φτάνει τους 10 πόντους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Οροπεδίου δήλωσε «Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά όσο χρειαστεί ενώ τόνισε ότι τα εκχιονιστικά συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με τα εκχιονιστικά της Περιφέρειας Κρήτης εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο προκειμένου τα οδικά δίκτυα να μείνουν ανοιχτά. Νωρίτερα έγινε συνεδρίαση από κοινού των οργάνων της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου και του Δήμου στα γραφεία του Δήμου Οροπεδίου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη προκειμένου να συντονιστούν οι υπηρεσίες.

Λασίθι: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω κεραυνών
Λασίθι: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω κεραυνών
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος