Κρήτη: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση 20χρονη με Covid 19 στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Σε κρίσιμη κατάσταση αλλά σταθερή νοσηλεύεται εικοσάχρονη προσβεβλημένη με Covid 19 στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.  Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στην κλινική Covid 19 έχει υψηλό πυρετό και χαμηλό οξυγόνο.

Την επισκέφτηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χειρουργός, Μανώλης Ανδρεαδάκης για να εκτιμηθεί η κατάσταση. Γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου δίνουν μάχη για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της προκειμένου να μην χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Εάν και εφόσον προκύψει τέτοια ανάγκη όπως δήλωσε ο κ Ανδρεαδάκης, θα ακολουθηθούν οι οδηγίες των γιατρών και η εικοσάχρονη θα διασωληνωθεί. Αν υπάρξει ανάγκη, η κοπέλα θα πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφού τα δυο κρεβάτια της ΜΕΘ Covid που διαθέτει το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου δεν λειτουργούν  λόγω  έλλειψης Ιατρικού προσωπικού.

Σύμφωνα με τον κ Ανδρεαδάκη την ερχόμενη Τετάρτη θα επιστρέψει η Αναισθησιολόγος οπότε και θα επαναλειτουργήσει η ΜΕΘ Covid 19 του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει ελεύθερο κρεβάτι ΜΕΘ Covid 19 σε όλη την Κρήτη. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος