Κρήτη: Ο γιος πίσω από το θάνατο της γυναίκας στα Πραιτώρια

Ο 50χρονος γιος της 69χρονης γυναίκας που βρέθηκε χθες νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Πραιτώρια του δήμου Αρχανών Αστερουσίων βρίσκεται πίσω από το θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, του θανάτου της γυναίκας προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός και ο 50χρονος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο πάτωμα. Ωστόσο, ο θάνατός της δεν οφείλεται σε κακώσεις που προήλθαν από την πτώση αλλά πιθανόν από παθολογικά αίτια εξαιτίας του βεβαρυμένου καρδιολογικού ιστορικού της γυναίκας.

Η κατηγορία που βαρύνει τον 50χρονο είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ο 50χρονος κρατείτο από χθες από τις αστυνομικές αρχές, σε αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος, ωστόσο η κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία δεν οδήγησε σε ασφαλή συμπεράσματα. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει και πρόβλημα με το αλκοόλ.

Το ιστορικό

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της, δίπλα στο κρεβάτι της, πάνω σε μια κηλίδα αίματος. Στο σπίτι βρισκόταν μόνο ο 50χρονος γιος της, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

Στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών μπήκαν από την αρχή οι πληροφορίες για συχνούς και έντονους καβγάδες που άκουγαν οι γείτονες το τελευταίο διάστημα μεταξύ μητέρας και γιου.

Η γυναίκα έφερε τραυματισμούς στο πρόσωπό της και αιμορραγούσε από τη μύτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος