Κρήτη: Ήταν νεκρός 5 ημέρες και δίπλα ψυχορραγούσε η σύζυγός του

Για πέντε ημέρες ο 42χρονος Νάθαν ήταν νεκρός και δίπλα του η 32χρονη Σβέτα ψυχορραγούσε, σ’ ένα βαθύ χαντάκι στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, λίγο πριν το Μπαλί Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σταμάτη Μπελιβάνη, που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός του προήλθε από κακώσεις σπλάχνων κοιλίας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δεν πέθανε αμέσως μετά την ανατροπή της δίκυκλης μηχανής, που έφυγε από την πορεία και έπεσε στο χαντάκι.
Ως χρόνος θανάτου τοποθετείται είτε η 12η είτε η 13η Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι το δυστύχημα συνέβη, 4-5 ημέρες πριν βρεθούν ο άτυχος άνδρας και η 32χρονη σύντροφός του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.
Ο Νάθαν και η Σβέτα ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα όπου και διέμεναν για τα Χανιά προκειμένου να ολοκληρώσουν μια αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου. Το ζευγάρι όμως, καθυστερούσε να επιστρέψει και οι φίλοι του άρχισαν να ανησυχούν.
Ο πατέρας του άτυχου 42χρονου είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τον γιο του στις 12 Απριλίου, και αφού τα παιδιά του δεν έδιναν σημεία ζωής δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Α.Τ. Πηλίου.

Οι φίλοι τους που γνώριζαν για το ταξίδι αυτό άρχισαν να τους αναζητούν ακολουθώντας την πιθανή διαδρομή τους με τη μοτοσικλέτα τους. Μετά από την αγωνιώδη αναζήτηση βρέθηκε η σορός του 42χρονου και αποκαλύφθηκε το μαρτύριο που πέρασε η σύζυγός του, για ολόκληρα μερόνυχτα βαριά τραυματισμένη και ολομόναχη.

Ο πατέρας του Νάθαν έφτασε τη Δευτέρα στην Κρήτη για να πάρει τη σορό του γιού του.

Ο φίλος του θύματος, Γιώργος Συμιανάκης, είπε ότι πληροφορήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ότι ο φίλος του και η γυναίκα του αγνοούνταν και πήρε το αυτοκίνητό του, μαζί με τη σύζυγό του, και άρχισε να ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή την εθνική οδό.

Με την επιμονή του και με οδηγό την παρατηρητικότητά του, καθώς στο σημείο η προστατευτική μπάρα ήταν κομμένη – από προηγούμενο τροχαίο –  ο Γιώργος σταμάτησε και άρχισε να βλέπει κομμάτια της μηχανής. Αμέσως μετά είδε το σακίδιο της 32χρονης και λίγα εκατοστά πιο δίπλα την βρήκε αναίσθητη. Το σώμα της ήταν μέσα στους θάμνους γι’ αυτό και δεν είχε δει κανείς τίποτα έως τότε παρά το γεγονός ότι ήταν σε μια απόσταση 2 μέτρων από τον ΒΟΑΚ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος