Κρήτη: Δύο νέες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας απασχολούν τις αρχές – Νεαρός χτύπησε τη μητέρα του

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας απασχολούν τα τελευταία 24ωρα τις διωκτικές αρχές της Κρήτης, όπου σχεδόν καθημερινά φτάνουν ανάλογες καταγγελίες.

Το απόγευμα της Δευτέρας, σε συνοικία της πόλης του Ηρακλείου, ένας 27χρονος χτύπησε την 44χρονη μητέρα του με γροθιά στο πρόσωπο, προκαλώντας της αιμάτωμα στο αριστερό μάτι και στη συνέχεια την απείλησε λεκτικά με τη χρήση αυτοσχέδιου αιχμηρού αντικειμένου (γιαταγανιού). Λίγο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, ο νεαρός είχε περιχύσει με βενζίνη την είσοδο του διαμερίσματος και απειλούσε να βάλει φωτιά.
Ο 27χρονος, που ως ανήλικος είχε απασχολήσει τις Αρχές άλλες δύο φορές για μικροποσότητες ινδικής κάνναβης, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, κατοχή όπλου και εξύβριση. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κρατείται και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην Ιεράπετρα, ένας 60χρονος φέρεται να χτύπησε την 51 ετών σύζυγό του στο πρόσωπο. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ο 60χρονος αναζητείται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος