Κρήτη: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ

Τα καθήκοντα του ως νέου υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ανέλαβε αμέσως μετά την ορκωμοσία του σήμερα ενώπιον της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, οικονομολόγος Νεκτάριος Παπαβασιλείου.

Ευχόμενη δύναμη στο σημαντικό έργο που καλείται να φέρει εις πέρας στον νέο υποδιοικητή ο οποίος, μαζί με τον αρμόδιο για θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας υποδιοικητή Δημήτρη Αγαπίου, συμπληρώνουν το διοικητικό σχήμα της ΥΠΕ Κρήτης, η κ. Μπορμπουδάκη δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα μας μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο και καλωσορίζουμε τον κ. Παπαβασιλείου στην διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, θεωρώντας ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία. Συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, με την στήριξη του Υπουργείου Υγείας, για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στην Κρήτη. Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τους Διοικητές και τους υγειονομικούς στα νοσοκομεία, τους διευθυντές και τους υγειονομικούς μας στην Π.Φ.Υ., την προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της Κρήτης για να νιώθουν ασφαλείς. Προχωράμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα για την υγεία στο νησί μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος