ertnews.gr

Κινητές μονάδες 4×4 για το ΕΚΑΒ

30/01 11:09
Κινητές μονάδες 4×4 για το ΕΚΑΒ

Τέσσερις κινητές μονάδες 4×4, μία για κάθε νομό, θα παραλάβει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Υγείας, με σκοπό την ενίσχυση των ορεινών περιοχών. Τη δήλωση αυτή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επισκεπτόμενος το Παράρτημα Ηρακλείου του ΕΚΑΒ.
Οι μονάδες αυτές, μαζί με τα 25 ασθενοφόρα που αγοράστηκαν πέρυσι από την Περιφέρεια και τα 4 που δώρισε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ανανεώνουν σημαντικά το στόλο του ΕΚΑΒ. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Πολάκης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να διασφαλιστεί, μετά το Άκτιο, πτητικό μέσο και στη Κρήτη για την μεταφορά των ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές.
Τον κ. Πολάκη συνόδευσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης. Κατά τη συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τη διοίκηση και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, η διευθύντρια του Παραρτήματος Κρήτης κ. Ζεάκη ανέφερε ότι η κατάσταση στο Κέντρο είναι σαφώς βελτιωμένη κυρίως σε επίπεδο ανανέωσης του στόλου των Κινητών μονάδων και τον ενημέρωσε για θέματα λειτουργίας και αποτελεσματικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version