Κάθε μέρα γιορτή στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Με χορό, κεράσματα και ένα εργαστήριο χρωμάτων συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», που έχει στήσει ο δήμος Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθερίας.
Η πανηγυρική έναρξη της λειτουργίας του έγινε το βράδυ του Σαββάτου, με την φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, σε μια εκδήλωση με πλούσιο θέαμα, μουσική, κέφι και χιλιάδες κόσμου.
Κάθε μέρα γιορτή στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μαζική απήχηση που έχει αποκτήσει πλέον το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη αλλά και την παρούσα διοίκηση της ΔΗΚΕΗ, καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν στην δημιουργία του «Κάστρου», έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην πλατεία.
Κάθε μέρα γιορτή στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»H γιορτή είχε ξεκινήσει νωρίτερα με τους «Τροβαδούρους του Ήλιου» και την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου που ταξίδεψε το κοινό σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Κορυφώθηκε αμέσως μετά την φωταγώγηση με την συναυλία του Μάνου Παπαδάκη και του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος