ertnews.gr

Κάλεσμα για συμμετοχή στο RUN GREECE-Ηράκλειο

21/03 11:26
Κάλεσμα για συμμετοχή στο RUN GREECE-Ηράκλειο

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού RUN GREECE-Ηράκλειο 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου2019 απηύθυναν χθες, η οργανωτική επιτροπή, φορείς και εθελοντικές οργανώσεις που συμμετέχουν στην προετοιμασία του αγώνα.
Το «Run Grecce-Ηράκλειο» οργανώνεται για έβδομη χρονιά στο Ηράκλειο από τον ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου, με τοπικούς χορηγούς και την συνεισφορά πολλών εθελοντικών φορέων και οργανώσεων. Αφορά αγώνες πόλης 5 , 10 χιλιομέτρων και παιδιών, που καθιέρωσε το 2013 με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Την δυνατότητα να γίνει η Κρήτη αθλητικός προορισμός μέσα από αυτό το μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, τόνισαν χθες, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μαρία Κασσωτάκη και ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι φέτος θα δοθεί από τον Σύλλογο Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης που είναι μεταξύ των χορηγών των αγώνων, στους νικητές ως έπαθλο, μια εβδομάδα διακοπών σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.
Όπως και πέρυσι το RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθεί στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version