Ηράκλειο: Τρία αδέρφια εναντίον ενός 19χρονου – Συνελήφθησαν οι δύο και οι γονείς τους

Προσωπικές διαφορές οδήγησαν δύο νεαρούς, 20 και 19 ετών, στο δημοτικό πάρκινγκ της παραλιακής λεωφόρου στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Ο 20χρονος φέρεται να χτύπησε τον 19χρονο ενώ την ίδια ώρα το σκηνικό κατέγραφε η 17χρονη αδερφή του πρώτου με το κινητό της τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, στη συμπλοκή μπήκε και ο 18χρονος αδερφός των δύο, του 20χρονου και της 17χρονης, καταφέροντας περισσότερα χτυπήματα στον 19χρονο.

Ο κόσμος που άρχισε να συγκεντρώνεται στο σημείο βρήκε τον 19χρονο τραυματισμένο και κάλεσε το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 19χρονου, ο νεαρός νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 18χρονο για πρόκληση σωματικών βλαβών, τη 17χρονη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς και τους γονείς τους, 39 και 43 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Ο μεγαλύτερος εκ των αδερφών δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σήμερα τα δύο νεαρότερα αδέρφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Ο εισαγγελέας δεν άσκησε δίωξη σε βάρος του 20χρονου, που διέφυγε τη σύλληψη, καθώς αναμένει την έκβαση της κατάστασης της υγείας του τραυματία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος