Τόσο η πρώτη όσο η δεύτερη και η τρίτη σύντροφος του 41χρονου άντρα από το Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο έχουν περάσει, όπως καταγγέλλουν, μαύρες μέρες δίπλα του.
Το ίδιο και η κόρη του από τον πρώτο του γάμο που σήμερα είναι 21 ετών. Κατά το χθεσινό περιστατικό, ο 41χρονος χτύπησε την τελευταία του σύντροφο, μια 33χρονη γυναίκα από τη Γερμανία, και την κλείδωσε στο υπνοδωμάτιο. Στο σπίτι πήγε η 21χρονη κόρη του, στην οποία επιτέθηκε φραστικά με απειλές, όπως υποστηρίζει η ίδια.
Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες τον κατήγγειλαν στην αστυνομία με τη στήριξη της 35χρονης πρώην συντρόφου του αλλά και της μητέρας της κόρης του, 41 ετών, που όλες μαζί βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να περιγράψουν τη βία που -όπως καταγγέλουν- έχουν υποστεί από τον συγκεκριμένο άντρα τα τελευταία χρόνια.
Ο 41χρονος έχει ήδη συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώτης και της δεύτερης συζύγου του. Η δεύτερη, μάλιστα, είχε ζητήσει και λάβει από την αστυνομία panic button.
Εντός της ημέρας ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος