Ηράκλειο: Την Παρασκευή η απολογία του 39χρονου συλληφθέντα για τον φόνο του Κώστα Κουνάλη – Επιμένει ότι είναι αθώος (βίντεο)

Το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 39χρονος αλουμινοκατασκευαστής, ο οποίος συνελήφθη χθες, Τρίτη, για την δολοφονία, πριν από 17 χρόνια, του κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως για την εκτέλεση του εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του για την ανθρωποκτονία και στην συνέχεια διάβηκε το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Έντονη ήταν η παρουσία στο δικαστικό μέγαρο συγγενών τόσο του θύματος όσο και μελών της οικογένειας του 39χρονου, με τα πνεύματα, ωστόσο, να είναι ήρεμα κατά την προσαγωγή, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του αλουμινοκατασκευαστή στον χώρο.

Ο 39χρονος επιμένει ότι δεν έχει σχέση με την άγρια δολοφονία του κτηνοτρόφου, ενώ συγγενείς του εξηγούσαν πως το δακτυλικό του αποτύπωμα ταυτοποιήθηκε με εκείνο που βρέθηκε στην πόρτα της αγροικίας του θύματος.

Ισχυρίζονται, ακόμη, ότι ο πατέρας του 39χρονου, επίσης αλουμινοκατασκευάστης στο επάγγελμα, έκανε δουλειές με την οικογένεια του θύματος. Ο ίδιος είχε τοποθετήσει, όπως είπαν, την πόρτα στην αγροικία του κτηνοτρόφου και στην κατασκευή της είχε βοηθήσει τότε ο φερόμενος ως δράστης.

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Κατσουλάκη, Φανή Καλαθάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος