Ηράκλειο: Την Παρασκευή η απολογία του 36χρονου που μαχαίρωσε την αρραβωνιαστικιά του

Το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής, θα απολογηθεί, στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ο 36χρονος ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι, τη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Κορώνη Μέγαρα.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια μετέβησαν σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά τον αυτοτραυματισμό του με το ίδιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατά της συντρόφου του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άκουσε ψύχραιμος την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και απείθεια. Εκτιμάται ότι μέχρι την ημέρα της απολογίας του, θα έχει πάρει εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ, οπότε θα μεταχθεί από τους αστυνομικούς στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, βγήκε από την ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το θύμα της επίθεσης του 36χρονου. Η γυναίκα που δέχτηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι στο σώμα της, μεταφέρθηκε στην θωρακοχειρουργική κλινική, καθώς έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας της έχει θετική πορεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος