Ηράκλειο: Τέσσερις Αιγύπτιοι συνελήφθησαν ως διακινητές των μεταναστών που βρέθηκαν στις Τρεις Εκκλησιές

Τέσσερις Αιγύπτιοι συνελήφθησαν από τις Λιμενικές Αρχές ως οι διακινητές 29 μεταναστών που εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα νότια παράλια του νομού Ηρακλείου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Οι υπόλοιποι μετανάστες, 25 υπήκοοι Πακιστάν και 4 Μπαγκλαντές, όλοι ενήλικοι άνδρες, παραμένουν προσωρινά φιλοξενούμενοι στην αίθουσα Λιμενεργατών, στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί, ξεκίνησαν πριν από δύο ημέρες από το Τομπρούκ της Αιγύπτου με προορισμό την Ιταλία, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Για το ταξίδι προς την Ευρώπη πλήρωσαν 8.500 – 9.000 δολάρια έκαστος.

Ωστόσο, με την πολυεστερική δικινητήρια λέμβο, στην οποίαν τους επιβίβασαν, έφτασαν μόνο μέχρι τις νότιες ακτές του Ηρακλείου, στις Τρεις Εκκλησιές, όπου και εντοπίστηκαν άμεσα, σημαίνοντας “συναγερμό” σε Λιμενικό και Αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος