Ηράκλειο: Συνελήφθησαν με ένα κιλό ινδική κάνναβη

Πάνω από ένα κιλό κάνναβη είχαν στην κατοχή τους δύο Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενοι και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου είχε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ημεδαπός προέβαινε στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στη διάρκεια της οποίας οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν να κινούνται με δυο διαφορετικά οχήματα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και στη συνέχεια να εισέρχονται στο σπίτι του ενός.

Στη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν από τους αστυνομικούς στους ίδιους, στα οχήματα, αλλά και στο σπίτι, βρεθήκαν και κατασχέθηκαν συνολικά .1102 γραμμάρια κάνναβη, το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, δύο κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δυο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος