Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 16χρονοι με “φιξάκια” κάνναβης στο κέντρο της πόλης

Με αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε διαφορετικά σημεία, στο κέντρο του Ηρακλείου, δύο ανήλικοι.

Στην μία περίπτωση, μάλιστα, στην κατοχή του ανηλίκου, εκτός από τις νάιλον συσκευασίες με την κάνναβη, οι αστυνομικοί βρήκαν και ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γύρω στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Τίτου Γεωργιάδη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης 16χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε στην κατοχή του πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη και ζυγαριά ακριβείας. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και του 52χρονου πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Λίγο αργότερα, στις 11.30 το βράδυ, στην πλατεία Ελευθερίας, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν έναν ακόμα 16χρονο, Βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος είχε στην κατοχή του επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ινδικής κάνναβης.

Χθες το απόγευμα, τέλος, στην περιοχή των Πατελών, έξω από σχολικό συγκρότημα, συνελήφθη ένας 30χρονος με αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε 0,4 γραμμάρια κοκαΐνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος