Ηράκλειο: Συνελήφθη 43χρονος για τον τραυματισμό δύο ατόμων τον περασμένο Μάιο στην Αμουδάρα

Ένας 43χρονος από την Αλβανία είναι σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, ο δράστης σοβαρού επεισοδίου, που συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα, στην περιοχή της Αμουδάρας στο δήμο Μαλεβιζίου.

Ο δράστης στις 24 Μαΐου είχε έναν έντονο καυγά με μια 44χρονη Βουλγάρα. Οι φωνές της κινητοποίησαν 2 γείτονες της, έναν 20χρονο Σύρο και έναν 47χρονο Ρουμάνο. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, δέχτηκαν όμως επίθεση με κατσαβίδι από τον δράστη, ο οποίος κατάφερε να τραυματίσει τον έναν από τους δύο.

Στην συνέχεια και κατά την αποχώρησή του από το σημείο ο 43χρονος χτύπησε με το όχημα του και την γυναίκα η οποία τραυματίστηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, υλικό από κάμερες της περιοχής και μαρτυρίες, δεν άργησαν να φτάσουν στην ταυτότητα και τον εντοπισμό του δράστη.

Τον σταμάτησαν ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο του στο Ηράκλειο και τον συνέλαβαν για παραβάσεις του ΚΟΚ και για ένα μικρό μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του.

Σε βάρος του 43χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία όσον αφορά το επεισόδιο, για τις πράξεις των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος