Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος με πιστόλι κρότου

Πληθαίνουν τα κρούσματα εφηβικής παραβατικότητας στο Ηράκλειο. Το Σάββατο συνελήφθη ένα αγόρι 16 χρονών, μαθητής λυκείου, καθώς στη κατοχή του βρέθηκε πιστόλι κρότου με το γεμιστήρα του και 3 φυσίγγια.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο στο παιδί την ώρα που έφευγε από το πάρκο της περιοχής του Ευκαλύπτου, στο κέντρο της πόλης. Το Σάββατο ήταν η πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα στο δήμο Ηρακλείου και η αστυνομία διενεργούσε ελέγχους. Στο ίδιο πάρκο πριν από λίγες εβδομάδες μια παρέα 15χρονων ξυλοκόπησε 12χρονους. Στην αστυνομία, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 16χρονου, είπε ότι το όπλο το είχε πάρει από έναν φίλο του, ενώ εικάζεται ότι είχε αγοραστεί μέσω διαδικτύου.

Τα περιστατικά βίας από νεαρά άτομα προς ανήλικους στο Ηράκλειο πληθαίνουν. Πριν από λίγες εβδομάδες ένας 17χρονος μαθητής ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από 20χρονους νεαρούς για προσωπικούς λόγους και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Η αστυνομία στο Ηράκλειο θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο διακριτικής επιτήρησης σε μέρη όπου συχνάζουν έφηβοι, όπως πάρκα και πλατείες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος