Ηράκλειο: Σύλληψη γονέα για δεύτερη φορά – Δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο – “Εξαφανισμένοι” τρεις μαθητές

Ένας πατέρας που είχε συλληφθεί στο Ηράκλειο, καθώς δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο εξαιτίας της άρνησής του να λάβει τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά του κορονοϊού, συνελήφθη σήμερα για δεύτερη φορά και για τον ίδιο λόγο.

Όπως είπε σε άντρες της αστυνομίας, ωστόσο, δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο γιατί φοβάται να μην κολλήσει κορονοϊό, κάτι που όμως δεν έπεισε τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν.

Εξάλλου, σε συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου Μανώλης Μπελαδάκης με τον εισαγγελέα Ηρακλείου, συζητήθηκαν οι περιπτώσεις τριών παιδιών, από τρία διαφορετικά σχολεία στο Ηράκλειο, τα οποία έχουν… εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ούτε η εισαγγελική έρευνα αλλά ούτε και η σχολική κοινότητα κατάφερε να εντοπίσει αυτές τις τρεις οικογένειες, που έχουν μετακομίσει από το Ηράκλειο προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελαδάκης.

Στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε να αναζητηθούν εκ νέου μετά το Πάσχα όλοι οι μαθητές οι γονείς των οποίων είχαν συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι παρακολουθούν τα μαθήματά τους κανονικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος