Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται σήμερα 29χρονος που συνελήφθη χθες επειδή στο σπίτι του, σε ορεινό χωριό του δήμου Μαλεβιζίου, βρέθηκαν πάνω από 3 κιλά κάνναβη.
Συνολικά 3 κιλά και 266 γραμμάρια ήταν η ποσότητα ινδικής κάνναβης που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας. Πληροφορίες και στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους αστυνομικοί του Β’ Α.Τ. Ηρακλείου οδήγησαν στην χθεσινή έφοδο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 29χρονου σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Ο 29χρονος δεν εντοπίστηκε, ωστόσο, το βράδυ της ίδιας μέρας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, πέρασε την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, παραδόθηκε και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι από την κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης, μόνο το μισό κιλό ήταν κατάλληλο για χρήση.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος