Ηράκλειο: Στις σεισμόπληκτες περιοχές η Φώφη Γεννηματά

Τις πληγείσες από το σεισμό περιοχές στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος επισκέπτεται σήμερα, Τετάρτη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ηράκλειο: Στις σεισμόπληκτες περιοχές η Φώφη ΓεννηματάΗ πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., συνοδευόμενη από τον βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου, τον γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας, Παναγιώτη Βλάχο, και τον αναπληρωτή γραμματέα του τομέα Πολιτικής Προστασίας, Γρηγόρη Σκιαδόπουλο, βρέθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών και για το σχέδιο αντιμετώπισής τους. Επίσης, επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας των πληγέντων που έχει στηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Ηράκλειο: Στις σεισμόπληκτες περιοχές η Φώφη ΓεννηματάΣτις συναντήσεις μετείχαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννης Κουράκης, και οι δήμαρχοι της Περιοχής. Η κα. Γεννηματά είδε και το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, Ανδρέα, και στη συνέχεια, πραγματοποίησε περιοδεία στις πληγείσες περιοχές του δήμου Μινώα Πεδιάδος και στις Μελέσες του δήμου Αρχανών –  Αστερουσίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος