Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ μετά το χειρουργείο ο 11χρονος που έπεσε από μπαλκόνι του 2ου ορόφου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, ο 1χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου στο Τυμπάκι.

Το παιδί έπαιζε στο μπαλκόνι μαζί με τα αδέρφια του και άλλα παιδιά όταν όταν υποχώρησαν τα κάγκελα, γλίστρησε και έπεσε σε παράπηγμα το οποίο του ανέκοψε την πτωτική του πορεία προς το οδόστρωμα. Ο 11χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γ. Χαλκιαδάκη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σπληνός. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μηριαίο οστό και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων. Η κατάστασή του ωστόσο είναι σταθερή και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι το παιδί έφυγε από το Κ.Υ. Μοιρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία δύο γιατρών, στο δρόμο συναντήθηκε με  κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που είχε φύγει από το Ηράκλειο, που παρέλαβε τον 11χρονο, διασωληνώθηκε αμέσως και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος