Τα στοιχεία της ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του 63χρονου διευθυντή Γυμνασίου, ο οποίος προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, μετά από διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: α) Βιασμό ανηλίκου, υπό την έννοια της τέλεσης γενετήσιας πράξης με αυτόν (συνουσία, ετεροαυνανισμός) με την άσκηση σωματικής βίας, β) Κατάχρησης ανηλίκου υπό την έννοια της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με αυτόν(συνουσία, ετεροαυνανισμός) με παθούσα ηλικίας άνω των 14 ετών, από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευθεί την ανήλικη για να την επιβλέπει και μάλιστα εκπαιδευτικό, γ) Κατάχρησης ανηλίκου δια της απεύθυνσης χειρονομιών γενετήσιου χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για τον: Πυνιρτζή Γεώργιο του Αντρέα και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1962 στο Ηράκλειο.
Με ανακοίνωση της αστυνομίας, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος