Ηράκλειο: Σοβαρός τραυματισμός 23χρονου σε τροχαίο στο ΒΟΑΚ – Δεν φορούσε κράνος

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ακόμα ένα τροχαίο οδήγησε στον τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου, 23 ετών, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της την ώρα που ο νεαρός οδηγός επιχειρούσε να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 60χρονη γυναίκα, στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, λίγο πριν από την έξοδο Γαζίου.

Η μηχανή του 23χρονου, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, προσέκρουσε στην πίσω αριστερή πλευρά του προπορευόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε η 60χρονη και στη συνέχεια προσέκρουσε στο προστατευτικό διάζωμα του ΒΟΑΚ.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 26χρονο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος