Με την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη και του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση πραγματοποιήθηκε απόψε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση, υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του ΟΦΗ για δεύτερη φορά σε τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ τόνισε πως ο αθλητισμός ενώνει.
Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης στάθηκε στη διοργάνωση του FINAL 8 που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, ενώ υπογράμμισε πως πάντα η Κρήτη θα βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του αρμόδιου υπουργείου για αθλητικά έργα. Μάλιστα αύριο και μεθαύριο ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους δημάρχους σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, όπου και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις για υποδομές που έχει ανάγκη το νησί.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν βουλευτές, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι παλαίμαχοι άσοι Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης και Βασίλης Τοροσίδης, αθλητικοί φορείς και άλλοι επίσημοι.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Λαμπράκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος