Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε 29χρονο για ασήμαντη αφορμή

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 22χρονος από την Μεσσαρά που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε στο κεφάλι 29χρόνο για μία προσπέραση.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σταυρούλα Κατσουλάκη, ο 22χρονος προσήλθε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Ο 22χρονος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στις 3 Αυγούστου, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρόνο για ασήμαντη αφορμή μετά από διαπληκτισμό και μάλιστα ενώ και οι δύο βρισκόταν στο αυτοκίνητο τους και ήταν σε κίνηση.

Ο νεαρός άνδρας θα οδηγηθεί  αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών. Ήδη, του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, όπου θα διαπιστωθεί αν θα απολογηθεί ή θα ζητήσει προθεσμία.

Ο 22χρονος προσήλθε στο Αστυνομικό Μέγαρο με φιλικό του πρόσωπο, ενώ υπήρχαν και συγγενείς, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο, οι οποίοι μετά από λίγο αποχώρησαν.

 Φαίνεται πως ο 22χρονος παραδόθηκε σήμερα καθώς ενδεχομένως να περίμενε να δει την εξέλιξη της υγείας του 29 χρόνου όποιος πάει καλά. Την περασμένη εβδομάδα βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Κατσουλάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος