Ηράκλειο: Νεκρός τουρίστας στα Μάταλα

Μοιραία ήταν η επίσκεψη ενός 24χρονου Αυστριακού τουρίστα στα Μάταλα του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη διάσημη παραλία λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Σε επίσκεψη που έκανε στις ιστορικές σπηλιές των Ματάλων, 24χρονος άντρας από την Αυστρία που έκανε διακοπές στην Κρήτη, για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Ο 24χρονος έμενε σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο και είχε μεταβεί για ημερήσια εκδρομή στα Μάταλα. Οι υπόλοιποι τουρίστες του λεωφορείου που τους μετέφερε στα Μάταλα, επιβιβάστηκαν για να συνεχίσουν την εκδρομή τους, ωστόσο ο 24χρονος τουρίστας καθυστερούσε να επιστρέψει στο λεωφορείο. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και λίγο αργότερα η αναζήτηση του νεαρού τουρίστα αποκάλυψε την τραγωδία.

Τα ακριβή αίτια της πτώσης και του θανάτου του 24χρονου αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος