Ηράκλειο: Νεαρός με μαχαίρι και άνδρας με τσεκούρι κινητοποίησαν τις Αρχές – Ο υποτιθέμενος δολοφόνος πήγαινε για… κλάδεμα

Την παρέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσαν δύο περιστατικά σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου με πρωταγωνιστές δύο άνδρες που έφεραν μαχαίρι, στην μία περίπτωση και τσεκούρι στην δεύτερη. Μάλιστα, στην τελευταία, ο “συναγερμός” αποδείχθηκε λανθασμένος, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο απλώς για πολίτη που πήγαινε για …κλάδεμα.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής (30/10), γύρω στις 8, στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου, νεαρός αναστάτωσε περαστικούς και θαμώνες καθώς έφερε μαχαίρι και έβριζε όποιον περνούσε από δίπλα του. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία. Γρήγορα ο 19χρονος συνελήφθη, το μαχαίρι εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Την ίδια μέρα, νωρίτερα, τη συνδρομή της Αστυνομίας ζήτησε κάτοικος της περιοχής της Καλλιθέας, στη θέα άνδρα, ο οποίος κινείτο με ένα τσεκούρι στο χέρι. Η θέα του τσεκουριού προκάλεσε ανησυχία και φόβο. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για πολίτη που πήγαινε για κλάδεμα και όχι για …επίδοξο δολοφόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος