Ηράκλειο: Μεγάλη “αγκαλιά” για την 22χρονη που γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος – Πολίτες δωρίζουν την “προίκα” των μωρών

Μια μεγάλη “αγκαλιά” για την 22χρονη που γέννησε, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος, δίδυμα αγοράκια, άνοιξαν ακόμα και άγνωστοι, προκειμένου να στηρίξουν την νεότευκτη οικογένεια.

Ήδη, με πρωτοβουλία της ομάδας αλληλεγγύης “Αποστολή Αγάπης”, έχουν συγκεντρωθεί είδη πρώτης ανάγκης, για την “προίκα” των δύο νεογνών, όπως κούνια, καρότσι, ζιπουνάκια, σεντονάκια κ.α.

Μάλιστα, η διάθεση προσφοράς από τον κόσμο εκδηλώθηκε άμεσα και, όπως έκαναν γνωστό οι άνθρωποι της Αποστολής Αγάπης, μέσα σε λίγες ώρες καλύφθηκαν οι περισσότερες από τις άμεσες ανάγκες.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρουν σε ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook: ” Η ζωή δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για δύο δίδυμα αγοράκια, καθώς η γέννησή τους ήταν απρόσμενη και ξαφνική. Ξέρουμε όμως ότι χάρη στη δική σας στήριξη, μπορούμε να φροντίσουμε για τη μαμά και για τα μικρά να δημιουργήσουν κάτι όμορφο και τρυφερό χωρίς στενοχώρια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μας, γιατί μέσα σε μερικές ώρες καταφέραμε να καλύψουμε σχεδόν τα πάντα.”

Ακολούθησε μεγάλος αριθμός σχολίων και μηνυμάτων από πολίτες που θέλησαν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την 22χρονη και τα δίδυμα στα πρώτα βήματα της κοινής τους ζωής.

Όπως είναι γνωστό, η 22χρονη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης μετέβη στο Βενιζέλειο με πόνο στην κοιλιά. Εκεί, πριν καν περάσει από το γραφείο διαλογής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, πήγε στην τουαλέτα, όπου γέννησε το πρώτο από τα δίδυμα. Το βρέφος μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Νεογνών και στη συνέχεια οι γιατροί της Μαιευτικής Κλινικής διαπίστωσαν ότι η κοπέλα κυοφορούσε και δεύτερο έμβρυο. Ο τοκετός εξελίχθηκε καλά για την 22χρονη που δεν ήξερε καν ότι ήταν έγκυος και λίγο αργότερα ήρθε στη ζωή και το δεύτερο αγοράκι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος