Ηράκλειο: Ξύλινο σκάφος με 13 μετανάστες προσάραξε στην παραλία της Άρβης – Όλοι καλά στην υγεία τους

Σε βράχια, κοντά στην παραλία της Άρβης του δήμου Βιάννου, προσάραξε στη διάρκεια της νύχτας, ένα ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν συνολικά 13 μετανάστες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναγκάστηκαν να κολυμπήσουν προκειμένου να βγουν στην στεριά, όπου εντοπίστηκαν να περπατούν, περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών και λιμενικών αρχών της περιοχής, οι οποίες συνέλαβαν τα 13 άτομα τα οποία είναι όλα καλά στην υγεία τους. Όλοι τους δήλωσαν ότι είναι Αιγύπτιοι ενώ μεταξύ τους βρίσκεται και ένας ανήλικος.

Οι 13 μετανάστες παρέμειναν στην περιοχή της Άρβης προκειμένου να ολοκληρωθεί από τα στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Καλών Λιμένων η διαδικασία της καταγραφής τους και η προανάκριση της υπόθεσης και λίγο μετά τις 10 το πρωί, με λεωφορείο του δήμου Βιάννου μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο όπου θα φιλοξενηθούν προσωρινά, σε χώρο του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος