Ηράκλειο: Κοινό μέτωπο φορέων κατά των πλειστηριασμών

Τις φωνές τους απέναντι στους πλειστηριασμούς ένωσαν σήμερα εκπρόσωποι πολλών παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο μετά από πρόσκληση της διοίκησης. Στο τραπέζι του διαλόγου προκειμένου να “χτίσουν” το μέτωπο απάντησης στα funds κάθισαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καθώς και οι επικεφαλής του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου και πολλοί άλλοι.

Τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί αποτελούν πια μια ζοφερή πραγματικότητα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Καθημερινά στα γραφεία του Εργατικού Κέντρο Ηρακλείου φτάνουν άνθρωποι που είτε βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο του πλειστηριασμού είτε έχουν ήδη λάβει τη σχετική ειδοποίηση, άνθρωποι απελπισμένοι και φοβισμένοι για το μέλλον τους.

Κοινός τόπος των συμμετεχόντων στην ευρεία αυτή σύσκεψη ήταν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ανάχωμα σ’αυτή τη σκληρή διαδικασία. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει νομική υποστήριξη του κόσμου που πλήττεται από τη λαίλαπα των κόκκινων δανείων και να ακολουθηθεί η νομική οδός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος