Ηράκλειο: Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος Τέρτσα – Μύρτος λόγω κατολίσθησης

Νέα κατολίσθηση μεγάλων βράχων προκάλεσε ξανά, το κλείσιμο του αγροτικού παραλιακού δρόμου Τέρτσα – Μύρτος στο δήμο Βιάννου.

Οι τεράστιοι βράχοι αποκολλήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας και έπεσαν στο οδόστρωμα αποκλείοντας την πρόσβαση στον συγκεκριμένο δρόμο των κατοίκων των χωριών της περιοχής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου Βιάννου, με μηχανήματα τα οποία έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην απομάκρυνση των βράχων.

Ηράκλειο: Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος Τέρτσα – Μύρτος λόγω κατολίσθησης
Φωτογραφία από viannitikanea.gr

Όμως, όπως επισήμανε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης η ζημιά είναι τεράστια καθώς τα βράχια κατέστρεψαν τον δρόμο ο οποίος πλέον είναι επικίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς. «Οι κατολισθήσεις δυστυχώς είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο το οποίο αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος δρόμος. Αυτή τη φορά η ζημιά είναι μεγάλη και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στο επ’ αόριστον κλείσιμο του δρόμου», ανέφερε.

Οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί, όπως επισημαίνει ο κ. Μπαριτάκης θα εξυπηρετούνται από την βασική οδική αρτηρία της περιοχής, τον επαρχιακό δρόμο Βιάννου – Ιεράπετρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος