Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε σε πηγάδι τριών μέτρων και βγήκε μόνη της

Απίστευτη δύναμη ψυχής επέδειξε μια 51χρονη γυναίκα που το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης έπεσε μέσα σε πηγάδι 3 μέτρων και κατάφερε να βγει μόνη της, σκαρφαλώνοντας με την πλάτη και τα πόδια της.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο νεκροταφείο του χωριού Γεράκι στο δήμο Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, για να φροντίσει τον τάφο οικείου της προσώπου. Δεν γνώριζε όμως ότι λίγα μέτρα πιο κει, υπήρχε ένα πηγάδι το οποίο είχε σφραγιστεί με τσιμέντο και ήταν ετοιμόρροπο. Έτσι, όταν πήγε να πάρει το λάστιχο του νεκροταφείου, όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ Ηρακλείου, πάτησε πάνω στο τσιμέντο και αυτό υποχώρησε, ρίχνοντάς την στον πάτο του πηγαδιού, με τη στάθμη του νερού να φτάνει στο 1,5 μέτρο.

Στην περιοχή δεν υπήρχε ψυχή ζώσα και έτσι δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει. Η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε να σκαρφαλώνει με κινήσεις αιλουροειδούς, πατώντας στα τοιχώματα του πηγαδιού με την πλάτη και τα πόδια της. Ένα σίδερο που βρέθηκε μπροστά της κατάφερε να τη στηρίξει, καθώς κι ένα  λάστιχο που έφτανε μέχρι το πηγάδι.

Αφού βγήκε σώα και αβλαβής, μετέβη στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο, έχοντας στο σώμα της μόνο μερικούς μώλωπες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος