Ηράκλειο: Γέννησε στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο

Βιαζόταν να έρθει στη ζωή, όπως φαίνεται, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε χθες στο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την μητέρα του με πόνους τοκετού στο νοσοκομείο. Πριν προλάβουν να φτάσουν, ωστόσο, στο ΠΑΓΝΗ, το κοριτσάκι ήταν έτοιμο να γεννηθεί και ρόλο μαιευτήρα ανέλαβε το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το παιδάκι ήρθε στον κόσμο υγιές, σκορπώντας χαρά στους γονείς του που, με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται στη Μαιευτική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η γυναίκα είχε πάει νωρίτερα το πρωί της ίδιας μέρας στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα για να γεννήσει. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σύζυγός της Γιώργος Φανδινάκης, οι γιατροί τους είπαν ότι μπορούσαν να πάνε στο σπίτι τους, εφόσον έμεναν κοντά, ή αλλιώς να παραμείνουν στο νοσοκομείο για λόγους ασφάλειας. Τελικώς, έφυγαν για το σπίτι τους, ωστόσο, λίγο αργότερα οι πόνοι επέστρεψαν πιο έντονοι και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο παρέλαβε την έγκυο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του. Στη διαδρομή, λίγο μετά το Γιόφυρο, με τη βοήθεια του γιατρού και των διασωστών, ήρθε στη ζωή το βιαστικό κοριτσάκι.

Ευτυχής ο πατέρας ευχαριστεί θερμά την γιατρό Μάγδα Ζεάκη και τους διασώστες του ΕΚΑΒ Μιχάλη Νινιράκη, Κώστα Μαυραντωνάκη και Ελευθερία Ματζουρανάκη, που βοήθησαν να γεννηθεί με ασφάλεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες, το βρέφος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος