Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας του δήμου Μαλεβιζίου, ανάμεσα σε κατοικίες και μικρά ξενοδοχεία, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.
Στην περιοχή έφτασαν αμέσως 11 οχήματα της Πυροσβεστικής με 35 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς και το Πυροσβεστικό ελικόπτερο που άρχισε τις ρίψεις βοηθώντας σημαντικά τις επίγειες δυνάμεις.
Παράλληλα υπήρξε κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, μήπως χρειαζόταν, ο απεγκλωβισμός κατοίκων και λουομένων. Στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Αγίας Πελαγίας έσπευσαν ένα σκάφος του Λιμενικού, δέκα επαγγελματικά σκάφη της περιοχής, ένα σωστικό σκάφος και ένα ρυμουλκό
Τελικά στις 5 απόγευμα οι πυροσβέστες κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά και να τη σβήσουν, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η έρευνα του ανακριτικού τμήματος για τα αίτια που την προκάλεσαν.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Tl6_HsKeZGs[/embedyt]Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος