Τραγική ήταν η κατάληξη του τραυματισμού του 12χρονου κοριτσιού σε τροχαίο στην περιοχή των Μοιρών το πρωί της Τετάρτης. Το κοριτσάκι έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης και αφού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια εισήχθη στη μονάδα ΜΕΘ «Παίδων» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ μέχρι τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο, είχε υποστεί δύο φορές ανακοπή και είχε επανέλθει με τη βοήθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ.
Το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο ανάμεσα στο Σίβα και το Πετροκεφάλι, με τον πατέρα της 12χρονης στο τιμόνι να τραυματίζεται ελαφρύτερα, ενώ πυροσβέστες της ΕΜΑΚ κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν πατέρα και κόρη από το αυτοκίνητο.
Οι γιατροί και στα δύο Νοσοκομεία του Ηρακλείου έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν το 12χρονο κορίτσι στη ζωή.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Παπαδάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος