Ηράκλειο: Επιστρέφει δυναμικά η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς επιστρέφει, ανοίγοντας δίοδο επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρηματίες του κλάδου, παραγωγούς και πολίτες σε μία διοργάνωση που αποτελεί πεδίο «συνάντησης» της τοπικής οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας και όχι μόνο.

Ηράκλειο: Επιστρέφει δυναμικά η Γεωργική Έκθεση της ΜεσαράςΉδη οι προετοιμασίες για τη 18η Παγκρήτια Έκθεση Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Παραδοσιακών Προϊόντων, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 7 Ιουλίου ως και την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο στους Βώρους, έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος η Έκθεση επιστρέφει με νέες δομές και εκθεσιακό εξοπλισμό και αναβαθμισμένο επίπεδο διοργάνωσης. Ο αριθμός των εκθετών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένος, με συμμετοχές εταιρειών από όλη την Ελλάδα, που έχουν τη δυνατότητα να έρθουν ξανά σε επαφή με τον αγροτικό κόσμο και να ενημερώσουν το κοινό για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και από τις πιο επιτυχημένες στη μακρά ιστορία του θεσμού. Εκτός από την έκθεση προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, όπως κάθε φορά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στοχευμένες ομιλίες από ειδικούς και παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος