Ηράκλειο: Επίσκεψη Κυριάκου Βελόπουλου με αιχμές για υποκλοπές και ακρίβεια

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Τη μικρή βόλτα που έκανε στο κέντρο του Ηρακλείου ακολούθησε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά και για μια ακόμα φορά κάλεσε την Ελληνική πλευρά να προχωρήσει στην κατάρριψη τουρκικών drone στα πρότυπα της Σερβίας έναντι του Κοσόβου, σταματώντας τις κατευναστικές, όπως είπε, κινήσεις και το διάλογο.

Για το θέμα των υποκλοπών, ο κ. Βελόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να αποκαλύψει τα 106 ονόματα των προσώπων που παρακολουθούνταν, ενώ κατηγόρησε τα τρία μεγάλα κόμματα ότι εργαλειοποιούν το θέμα των υποκλοπών, που αποτελεί εθνικής σημασίας ζήτημα. Ως προς τα ζητήματα της ακρίβειας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε το καλάθι του νοικοκυριού ως καλάθι των αχρήστων, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε κανονικά να μειώσει τον ΦΠΑ σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης και όχι να κρατήσει χαμηλά τις τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις τιμές των καυσίμων που στηρίζουν όπως είπε το λαθρεμπόριο.

Ο κ. Βελόπουλος απέρριψε το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τη σημερινή κυβέρνηση, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα χάσει μεγάλο μέρος των δυνάμεών της, ως και 12%. Η κυβέρνηση, εκτίμησε ο κ. Βελόπουλος, βρίσκεται σήμερα στην στην περιδίνηση του Τριγώνου των πολιτικών Βερμούδων εξαιτίας των εγκληματικών της λαθών, με φόντο την υπόθεση Πάτση, την ακρίβεια και τις υποκλοπές.

Ως προς τα ζητήματα της Κρήτης, ο κ. Βελόπουλος επανέφερε την πρόταση για δημιουργία προαστιακού σιδηροδρόμου που θα ενώνει τις πόλεις του νησιού, ενώ πρόσθεσε ότι η Κρήτη θα μπορούσε να αναπροσαρμόσει την παραγωγή της και να γίνει ο σιτοβολώνας της χώρας. Πρότεινε επίσης τη δημιουργία τεράστιων θερμοκηπιακών πάρκων στην Ιεράπετρα, στο πρότυπο της Ολλανδίας, και την αποκλειστική χρήση φωτοβολταϊκών πάρκων για την παραγωγή ενέργειας.

Κατά τη χθεσινή μέρα ο Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφθηκε το Ρέθυμνο ενώ αύριο θα μεταβεί στην Ιεράπετρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος