Ηράκλειο: Έπιασαν τους τσαντάκηδες επ’ αυτοφώρω

Δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά δύο τσαντάκηδες που επιχείρησαν δύο φορές σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου να αρπάξουν τις τσάντες περαστικών γυναικών, αλλά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

“Φαρμακερή” για τους δύο δράστες, μία γυναίκα 35 ετών και έναν άνδρα 39 ετών, ήταν η δεύτερη απόπειρα, χθες το βράδυ στην περιοχή της Ανάληψης. Γύρω στις 8.30 το βράδυ η 35χρονη άρπαξε την τσάντα μιας 73χρονης γυναίκας στην πλατεία της Ανάληψης. Στη συνέχεια την έδωσε στον 39χρονο και μαζί τράπηκαν σε φυγή. Όμως η 73χρονη αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν περίοικοι, αλλά και οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στο σημείο, έσπευσαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες. Η τσάντα με τα κλοπιμαία παραδόθηκαν στην 73χρονη.

Λίγο νωρίτερα, οι δύο συλληφθέντες είχαν επιχειρήσει ανεπιτυχώς να αρπάξουν την τσάντα άλλης γυναίκας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν για υποθέσεις κλοπών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος