Ηράκλειο: Δεν προλάβαιναν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικοί

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις προσαγωγές στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα, για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώνοντας την σχεδόν καθημερινή ενασχόληση των τοπικών αρχών με ανάλογα συμβάντα, τα οποία φτάνουν στα Αστυνομικά Τμήματα μετά από καταγγελίες.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής ένα επεισόδιο ανάμεσα σε ζευγάρι ηλικιωμένων κινητοποίησε τους γείτονες, που κάλεσαν την Αστυνομία, όταν άκουσαν τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 78χρονος σύζυγός της, κατά τη διάρκεια καβγά, τη χτύπησε με μεταλλική ράβδο ελαιοχρωματισμού στο κεφάλι τραυματίζοντάς την ελαφρά. Το τραύμα της αντιμετωπίστηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που βρέθηκε επί τόπου, ενώ ο 78χρονος συνελήφθη, καθώς κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία, παρά την απροθυμία της συζύγου του να υποβάλει σε βάρος του μήνυση.

Σήμερα, Δευτέρα, τα ξημερώματα, ένας 19χρονος τοξικομανής, ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές, συνελήφθη μετά από τηλεφώνημα του πατέρα του στην Αστυνομία. Είχε προηγηθεί επεισόδιο κατά το οποίο ο 19χρονος πέταξε καρέκλα στον πατέρα του, χωρίς ευτυχώς να τον χτυπήσει, ενώ του έσπασε το κινητό, τον εξύβρισε και επιχείρησε να τον χτυπήσει με τα χέρια του.

Το Σάββατο, ένας 22χρονος τοξικομανής χτύπησε την ουκρανικής υπηκοότητας μητέρα του ενώ βρίσκονταν στο εσωτερικό αυτοκινήτου εν κινήσει και συνελήφθη.

Εκτός από τους τρεις συλληφθέντες που κρατήθηκαν και σήμερα οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, ένας ακόμη άνδρας αναζητείται για ανάλογο περιστατικό. Το απόγευμα του Σαββάτου, σε καφενείο του Ηρακλείου, ένας 47χρονος φέρεται να έριξε μπουνιά στην εν διαστάσει 49χρονη σύζυγό του, την οποία απείλησε. Αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος