Ηράκλειο: Απολογείται για το θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά ο 62χρονος Ελβετός – Αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Αντιμέτωπος με κακουργηματικές διώξεις είναι ο 62χρονος Ελβετός, οδηγός του μοιραίου ΙΧ που συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα του 27χρονου Γιώργου Παπαδάκη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου. 0 62χρονος απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροοφορίες, σε εφαρμογή του νέου αυστηρότερου ποινικού κώδικα και καθώς ο οδηγός του Ι.Χ ήταν υπό την επήρεια μέθης, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση, συνιστάμενη σε επικίνδυνους ελιγμούς και προηγούμενη κατανάλωση αλκοόλ, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο άλλου.

Ο 62χρονος, που ακολούθως ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ενώπιον της οποίας βρίσκεται αυτή την ώρα.

Ο 27χρονος “έσβησε” στο δρόμο Πιτσιδίων – Ματάλων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους, αλλά και όλη την περιοχή της Μεσαράς, που θρήνησε για έναν ακόμη νέο άνθρωπο – θύμα του Μολώχ της ασφάλτου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος