Ηράκλειο: Απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης “Ολύμπιον Ηρακλείου”

Απόφαση – κόλαφο για το κέντρο αποκατάστασης “Ολύμπιον Ηρακλείου” εξέδωσε με επίσημο έγγραφό της που έχει δημοσιευτεί στη “Διαύγεια” η Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Όπως έγραψε η ΕΡΤ στις αρχές Ιουνίου, το έγγραφο ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του κέντρου ήταν ήδη στα σκαριά, καθώς τη λειτουργία του βάραιναν πολλές παρατυπίες.

Ο έλεγχος που εκκρεμούσε από την πλευρά της Περιφέρειας Κρήτης ολοκληρώθηκε και η απόφαση που εξέδωσε αναφέρει ότι ανακαλείται η απόφαση χορήγησης άδειας λειτουργίας του κέντρου αποκατάστασης και τώρα ο ιδιοκτήτης του, σύμφωνα με την απόφαση, έχει περιθώριο 60 ημερών για να μεταφέρει με ασφάλεια τους τρόφιμους του κέντρου σε άλλο χώρο, με δικές του ενέργειες και αφού ενημερώσει τους οικείους τους.Ηράκλειο: Απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης “Ολύμπιον Ηρακλείου”

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της απόφασης ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του κέντρου, γίνεται “ανάκληση των πράξεων αναθεώρησης της οικοδομικής άδειας, των ενημερώσεων αυτής και του Πιστοποιητικού Ελέγχου Κατασκευής”. Ηράκλειο: Απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης “Ολύμπιον Ηρακλείου”

Από την πλευρά του το κέντρο αποκατάστασης “Ολύμπιον Ηρακλείου”, δια του διευθυντή του Γιώργου Ανδρουλάκη που μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα γι’αυτήν την απόφαση και ότι δεν έχει κοινοποιηθεί τίποτα ακόμα στο Κέντρο. Στο μεταξύ, η διορία υποβολής προσφυγής που έχει το κέντρο εναντίον της απόφασης της περιφέρειας λήγει 15 μέρες μετά τη γνωστοποίησή της.

Ηράκλειο: Απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης “Ολύμπιον Ηρακλείου”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος