Ηράκλειο: Αναστάτωση στην Αγία Τριάδα από πυρκαγιά σε όχημα σε πυλωτή – Εκκενώθηκε προληπτικά πολυκατοικία

“Συναγερμός” σήμανε στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Τετάρτης για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε πυλωτή πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Ηράκλειο. Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση, η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά και ισχυρή δύναμη πυρόσβεσης που έσπευσε στο σημείο κατάφερε να κατασβέσει τις φλόγες πριν επεκταθούν.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα σε όχημα, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 16 πυροσβέστες, ανάμεσά τους βραχιονοφόρο όχημα της ΕΜΑΚ. Λόγω του πυκνού καπνού προληπτικά έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν επεκταθεί στα διαμερίσματα, ωστόσο, το όχημα στο οποίο εκδηλώθηκε καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος