Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση η 30χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της – Δέχθηκε 14 μαχαιριές (video)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας η 30χρονη που μαχαιρώθηκε άγρια από τον 35χρονο σύντροφό της, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Εργάνους του Ηρακλείου.

Η άτυχη γυναίκα που είχε δεχθεί 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει. Τελικά τα κατάφεραν και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή, αλλά σταθερή. Είναι αιμοδυναμικά σταθερή, σύμφωνα με όσα είπαν οι γιατροί στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Γ. Παπαδάκη, ενώ νοσηλεύεται στην ΜΕΘ για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Ο 35χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι -που είναι αρραβωνιασμένο εδώ και 4 χρόνια- διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας κατάφερε αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα, η οποία αιμόφυρτη κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση η 30χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της – Δέχθηκε 14 μαχαιριές (video)

Αμέσως οι γείτονες την περιέθαλψαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παπαδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος