Ιεράπετρα: Τρίχρονο κοριτσάκι λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί, σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών έπεσε λιπόθυμο με σπασμούς, με την μητέρα του που το συνόδευε να λιποθυμά επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, από το σοκ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας Μανόλης Καλλιονάκης, το κοριτσάκι είχε ένα επεισόδιο γενικευμένων απύρετων σπασμών και παρέμεινε για λίγα λεπτά σε ήπια υπνηλία, μέχρις ότου έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το παρέλαβε και το μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιονάκη, το 3χρονο παιδί είχε ιστορικό γαστρεντερίτιδας, το διαγνωστικό τεστ για covid-19 που του έγινε ήταν αρνητικό, οι εργαστηριακές εξετάσεις του ήταν καλές, ενώ και η κλινική εξέταση δεν έδειξε παθολογικά ή νευρολογικά ευρήματα. “Το παιδί είναι καλά, όμως για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου” δήλωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι το παιδί δε μπορεί να μείνει στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς δεν υπάρχει εφημερεύον παιδίατρος. Οι εφημερίες δεν βγαίνουν επειδή ένας από τους τέσσερις παιδιάτρους είναι ως ανεμβολίαστος σε αναστολή εργασίας, εξήγησε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Μανόλης Καλλιονάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος