Ιεράπετρα: Μονάδα κομποστοποίησης αποβλήτων

Υπογράφηκε από το δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλαντζάκη, τον πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ, Ζαχαρία Καλογεράκη, και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση για την κατασκευή μονάδας διαχείρισης και κομποστοποίησης βιοαποβλήτων του Δήμου Ιεράπετρας στην περιοχή Πλατιά Όψη.

«Προχωράμε στην υλοποίηση ενός ακόμη πολύ μεγάλου έργου που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την προστασία του περιβάλλοντος και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της Ιεράπετρας και της Σητείας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και πρόσθεσε: «Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης αποτελεί το επιστέγασμα χρόνιων προσπαθειών της παρούσας δημοτικής Αρχής.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, κινήσαμε τις διαδικασίες, επιμείναμε, ξεπεράσαμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και καταφέραμε να ολοκληρωθεί η μελέτη και να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας για την στήριξή τους και την συστηματική δουλειά τους για την επίτευξη του συγκεκριμένου οράματος. Κύριο μέλημά μας αποτελεί πλέον η γρήγορη παράδοση προς λειτουργία της μονάδας, ώστε να μπούμε σε μία νέα εποχή για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ιεράπετρα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος