Ιεράπετρα: Έφυγε από τη ζωή μόνη χωρίς να την αναζητήσει κανείς

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η αναζήτησή συγγενών 72χρονης Πολωνής, η οποία φιλοξενούνταν στη δομή φροντίδας τρίτης ηλικίας στην Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια και λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας έχασε τη ζωή της.

Η γυναίκα ήταν άπορη, ανασφάλιστη και χωρίς  σύνταξη, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο το οποίο κάλυπτε τις ανάγκες της.

Λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε  στην υγεία της και ενώ νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο  Νοσοκομείο Ηρακλείου έχασε τη ζωή της την περασμένη Δευτέρα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια από το Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας προκειμένου να βρεθούν οι δικοί της άνθρωποι. Σύμφωνα με την ίδια είχε δύο παιδιά, ενώ όπως έλεγε στους ανθρώπους του Γηροκομείου είχε χάσει κάθε επαφή μαζί τους τα τελευταία 25 χρόνια. Τόσο είναι και το διάστημα που η ίδια βρισκόταν στη χώρα μας. 

Σύμφωνα με τον  αντιπρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας, Γιώργο Ραπάνη, μετά από έρευνα τόσο μέσω της αστυνομίας όσο και της πρεσβείας της Πολωνίας δεν στάθηκε δυνατό να εντοπιστεί κάποιος συγγενής, οπότε με απόφαση της διοίκησης του Βενιζελείου   Νοσοκομείου στο οποίο βρισκόταν η σορός της δόθηκε εντολή να προχωρήσει η ταφή. 

Η κηδεία της έγινε την Κυριακή στο κοιμητήριο της Επισκοπής Ιεράπετρας, παρουσία των  ανθρώπων του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας και των εργαζόμενων του ιδρύματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος