Η ιστορία του κινηματογράφου σε συνέδριο της Φιλοσοφικής Σχολής

Συνέδριο με τίτλο: «Προσεγγίσεις στην Ιστορία του Κινηματογράφου», οργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο στο Ρέθυμνο, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών, η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στο συνέδριο συμμετέχουν με πρωτότυπες ανακοινώσεις ως ομιλητές απόφοιτοι και νυν φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Φιλολογίας.
Οι ομιλίες αφορούν τον ελληνικό και τον παγκόσμιο κινηματογράφο από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα και καλύπτουν ένα εύρος θεμάτων, όπως ζητήματα προβολής και διανομής ταινιών, κινηματογραφικών αναπαραστάσεων, σχέσεων κινηματογράφου με άλλες τέχνες, σχέσεων του κινηματογράφου με την πραγματικότητα και την ιστορία, και κινηματογραφικής εκπαίδευσης, πρωτοπορίας και μουσικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος