Η αυθεντική Κρήτη στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας

Νιώσε την αυθεντική Κρήτη- «Sense the Authentic»- είναι το μήνυμα στη νέα επίκαιρη τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης, που είναι ειδικά σχεδιασμένη να προσαρμόζεται στις προτεραιότητες του τουρισμού και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τουριστικές συνθήκες.

«Με κεντρικό μήνυμα «Sense the Αuthentic» χτίζουμε μια καμπάνια που καλεί τον δυνητικό επισκέπτη να ανακαλύψει όλα όσα συνθέτουν τη μοναδική τουριστική εμπειρία της Κρήτης. Τον παροτρύνει να νιώσει, να βιώσει με όλες του τις αισθήσεις τη φιλοξενία, έτσι όπως προσφέρεται από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του τουρισμού, μέσα από το μεράκι και την αγάπη για τη δουλειά τους αλλά και την έμφυτη ηθική υποχρέωση να προσφέρουν το «καλύτερο» και, κυρίως, το  «αληθινό». Με περισσότερα από 1000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, πλούσια ιστορία που χάνεται στους αιώνες, αρώματα και γεύσεις που συναρπάζουν, η Κρήτη, γενέτειρα του αρχαιότερου πολιτισμού της Ευρώπης, υποδέχεται τους επισκέπτες της με αισιοδοξία και συνεχίζει να προσφέρει, ιδιαίτερα στη φετινή πρωτόγνωρη συγκυρία, αυθεντικές σχέσεις ευθύνης και αμοιβαιότητας», αναφέρει η Περιφέρεια Κρήτης, ενώ από την πλευρά του ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης σημειώνει: «Οι διακοπές είναι το όνειρο που αποτυπώνουν στις ζωγραφιές τους τα μικρά παιδιά, η ώρα διασκέδασης για τους νέους, η  ευκαιρία ξεκούρασης για τους μεγαλύτερους. Οι διακοπές στην Κρήτη είναι αυθεντικές. Οι άνθρωποι, το ζωντανό τους χαμόγελο, οι μοναδικές γεύσεις, η «συνομιλία» με το χθες στα μνημεία του πολιτισμού, η  επαφή με τη φύση, συνθέτουν ένα αυθεντικό τοπίο από την μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη. Το νησί της φιλοξενίας σας προσκαλεί και σας περιμένει να ζήσετε το όνειρο, να απολαύσετε το μεγαλείο ενός μοναδικού τόπου. Η Κρήτη είναι εδώ και υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες, δυνατές εμπειρίες που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις»

Η καμπάνια η οποία ξεκινά σήμερα από την Ελλάδα και θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα και στο εξωτερικό με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2023, είναι δομημένη γύρω από την αυθεντικότητα της Κρήτης και περιλαμβάνει 10 θεματικά βίντεο και 4 ραδιοφωνικά σποτ σε 5 γλώσσες.

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα θα γίνει εμπλουτισμός του περιεχομένου της τουριστικής πύλης της Περιφέρειας Κρήτης www.incrediblecrete.gr , με την ενσωμάτωση νέων θεματικών, τη δημιουργία Online παιχνιδιού για παιδιά σχετικά με την ιστορία του νησιού, αλλά και με την ψηφιακή της αναβάθμιση.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wxkc-02Tw-M[/embedyt]

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος