Γκαφατζής ληστής με “γιαλαντζί” πιστόλι συνελήφθη μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη για λεία μόλις 65 ευρώ είναι πλέον 31 ετών άνδρας, ο οποίος διέπραξε μέρα μεσημέρι μία ληστεία και δύο απόπειρες σε μανάβικο και μίνι μάρκετ του Ηρακλείου χρησιμοποιώντας ψεύτικο όπλο.

Η δράση του διήρκεσε λιγότερο από δύο ώρες, καθώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν γρήγορα και τον συνέλαβαν. Ο 31 ετών Κρητικός είχε σαν πρώτο σταθμό μίνι μάρκετ στη λεωφόρο Ικάρου, όπου εισέβαλε χθες το μεσημέρι στις 2.30 και με την απειλή πιστολιού, που όπως αποδείχθηκε ήταν κρότου, επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα από τους υπαλλήλους, χωρίς να τα καταφέρει.

Ανέβηκε στο μηχανάκι του και εξαφανίστηκε έχοντας ως επόμενο προορισμό την λεωφόρο Κνωσού. Εκεί μπήκε σε οπωροπωλείο και με τον ίδιο τρόπο, με την απειλή του πιστολιού κρότου, κατάφερε να αρπάξει από την ιδιοκτήτρια 65 ευρώ πριν γίνει καπνός. Τελευταίος σταθμός του ήταν ένα ακόμη μίνι μάρκετ λίγο πιο κάτω, όπου στις 3.40 μετά το μεσημέρι μπήκε και με πανομοιότυπο τρόπο, προσπάθησε και πάλι άδοξα να αποσπάσει χρήματα. Πέντε λεπτά αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς που πάνω του βρήκαν και κατάσχεσαν το πιστόλι κρότου και γεμιστήρα, καθώς και τα 65 ευρώ, τα οποία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτρια του μανάβικου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος